Wk1: Welkom in de draakjesklas

Jeej, ik mag voor het eerst naar de kleuterschool!

Mijn klasje heet de draakjesklas. Samen met mijn vriendje Daan de Draak en tante Sara doen we elke dag heel wat leuke dingen. Tot aan de herfstvakantie zijn we nog met een erg klein groepje (14 kindjes), dus heeft tante nog veel tijd om ons individuele aandacht te geven.

Deze week zorgt tante Sara er voor dat we ons goed voelen in de klas en elkaar leren kennen. We leren al heel wat liedjes en versjes die bij de klasstructuur horen.

Natuurlijk knutselen en spelen we deze week ook al veel. We verven handjes en voetjes, maken ons eigen Daantje en ontdekken heel wat leuke speelgoedjes in de klas.

Meneertje Kunstbubbels komt op bezoek en maakt samen met ons een kadertje. We rollen met knikkers in een doos vol verf (met een kader eronder). Hier kleeft tante nadien een foto op van iedereen en hangt deze op in de gang.