2016 – 06 Poehbeertjes en Kikkers samen met Igor naar de Stippelspelen

Deze week wisselden enkele poehbeertjes met enkele kikkers. Dit met het oog op volgend schooljaar. Het werden twee nieuwe, maar vooral ook leuke klasgroepjes. In de Poehbeerklas maakten de kleuters kennis met Igor Stippelkampioen. Een klein lieveheersbeestje dat graag wil deelnemen aan de Olympische stippelspelen, maar jammer genoeg is hij nog een beetje te klein. Toch wil hij eens een kijkje gaan nemen in Brazilië, het land waar dit jaar de Olympische Spelen plaatsvinden.  Hij stopt allerlei sportattributen in zijn valies en vliegt naar Rio. Hij leert het land beter kennen en begint aan een intense training voor de Spelen. Igor behaalt uiteindelijk een medaille, omdat hij zijn ploeg zo goed kan aanmoedigen, door super hard in de mega-foon te roepen. De poehbeertjes en de kikkers hebben de sportmicrobe te pakken en zullen volgende week enthousiast aan de sportweek beginnen ! Benieuwd of ze ook een medaille zullen winnen…2016 - 06 Igor Stippelkampioen (11)