Poehbeertjes op de Olympische Spelen

Amai, het was een super sportieve week. Onze poehbeertjes zetten hun beste beentje voor en deden  op maandag een leuke fito-meter en een loopklossenparcours. Op dinsdag deden we hele fijne balspelen, zoals voetbal, basketbal, tennis en hockey. Op woensdag gingen we oefenen voor het schoolfeest. Op donderdag stelden we onze atletiekdag uit om waterspelletjes te spelen (het was dan ook een mooie, warme dag). Meester Arnout had zijn best gedaan om hele leuke waterspelletjes te bedenken en de kleuters waren heel enthousiast !  Vrijdag was er de slotdag van deze sportieve week en deden we  atletiek : ver springen, zo ver mogelijk pittenzakjes gooien, hardlopen en om ter snelst fietsen. In de loop van de week hadden we ook een medaille geknutseld. Niet voor ons zelf, maar voor een vriendje uit de kikkerklas. Op vrijdag gaf iedere parallelklas een medaille aan elkaar. Iedereen had er eentje verdiend, want ze hadden allemaal super goed meegedaan, want deelnemen is nog altijd belangrijker dan winnen !

2016 - 06 Project Olympische Spelen (52)