“Er zit een schat in je verborgen”

Vandaag konden we genieten van de voorstelling van ons project “Er zit een schat in je verborgen”. We kregen kapitein Jack voor de tweede keer op schoolbezoek. Hij had maar heel moeizaam de weg naar het muzische talenteneiland gevonden. Op dit eiland leerden we hem alle¬†mannetjes van ons project kennen.
De kleuters stelden op een muzikale wijze mannetje “vriendschap” voor. Het eerste leerjaar stelde meneertje “houvast” voor via een rollenspel. Het tweede leerjaar stelde mevrouwtje “alsjeblieft, dankjewel ” via een liedje voor. Het derde leerjaar leerde ons mannetje “eerlijk” via letters die ze met hun lichaam maakten.
Het vierde leerjaar bracht mannetje “evenwaardig” op muzikale wijze. Het vijfde leerjaar stelde dan weer meneertje “vrede” voor en
het zesde leerjaar vertelde ons alles over mispunt!
DSCI0002