Mannetje “vriendschap” en kapitein Jack op muziekeiland!

Samen met mannetje “vriendschap” kregen we op 10 oktober bezoek van kapitein Jack. Het had hem veel moeite gekost om het muzische talenteneiland te vinden. Op muziekeiland hielpen we de kapitein met het uit volle borst roepen van de klaskreten. Daarna werd het themalied gezongen onder de muzikale begeleiding van meester Hans. Doordat het zo moeilijk was voor kapitein Jack om het muziekeiland te bereiken, had hij wel wat brokken gemaakt aan zijn schip. Hij heeft natuurlijk heel wat gereedschap nodig om dit schip te herstellen maar weet niet goed welke materialen daarvoor te gebruiken. Kapitein Jack vraagt aan K3 en de leerlingen van de 1ste graad om hem te helpen en om tegen de volgende keer uit te zoeken wat er allemaal drijft en zinkt zodat het schip met behulp van deze kinderen kan hersteld worden. Een piratenschip moet kunnen drijven en mag zeker niet zinken. We zijn dus erg benieuwd of deze kinderen , kapitein Jack kunnen helpen op wero-eiland tegen 14 november. En vergeten we daarbij niet beroep te doen op de talenten van mannetje “vriendschap” die vriendelijk is voor IEDEREEN, iedereen laat meespelen en BLIND VERTROUWEN heeft in de anderen!

DSCI0018