Poehbeertjes en kikkers worden ridders en prinsessen

Er was eens… Zo begint ook elk sprookje en ook het sprookje van Timpe Tee en de tovervis. Dit sprookje spreekt de kleuters erg aan. Het gaat over hebzucht en onze Poehbeertjes beseffen heel goed dat te veel willen¬† nooit goed is. En toch … zouden ook zij graag eens in een mooi paleis willen wonen of een koningin willen zijn… Dat kunnen ze dan naspelen in de verschillende hoekjes. In het sprookje Doornroosje is er een stoere ridder die de prinses komt redden en ook nu kunnen de poehbeertjes het sprookje weeral naspelen. Ze knutselen zwaarden, schilden, kroontjes en knippen en kleven kastelen en nog zoveel meer… De kikkers komen ook twee keer op bezoek en spelen meteen mee met de poehbeertjes. Het waren weer twee super leuke weekjes en dit in aanloop naar onze schoolreis : Joepie, we gaan naar het sprookjesbos in Westerlo… Benieuwd hoe het sprookje verder gaat..

2018 - 06 - 11 Er was eens.. (24)