Poehbeertjes gaan op restaurant!

Samen met juf. Elien konden onze poehbeertjes heel wat te weten komen over het restaurant. Wie werkt er allemaal in een restaurant? Wat is hun taak ? Wat is een menukaart ? Wat zijn gerechten ? … Kok Luciano had dan ook nog een probleem. Er zouden belangrijke gasten komen en hij moest dan ook alles op tijd klaar krijgen… Zouden de poehbeertjes hem willen helpen ? Onze poehbeertjes kregen dan ook een snelcursus “hoe word ik kok, ober, afwasser”. Een tafel leren dekken, met een plateau rondlopen, lekkere gerechtjes klaarmaken… Ze deden het allemaal … en toen brak de dag aan dat de gasten (kleutertjes van de kikkerklas) zouden langs komen. De koks maakten een heerlijke smoothie, de obers droegen ze naar de gasten en de afwassers ruimden alles op. Het was een superleuke afronding van het thema !

2019 - 02 - 11 In het restaurant (33)