Poehbeertjes bewegen veilig in het verkeer

Onze Poehbeertjes weten al heel goed hoe ze zich veilig moeten bewegen in het verkeer. Ze weten dat ze veilig oversteken op een zebrapad of dat je pas mag oversteken als het mannetje op groen staat; ze weten ook dat je altijd een gordel moet aandoen in de auto en dat de stoeprand een stoprand is… Ook tijdens de ronde van DonBosco toonden onze Poehbeertjes hun kunnen op hun fietsje en amai, wat zijn ze ook hier al heel goed in ! Tijdens het bezoek van de politie mochten ze de agent helpen zoeken naar een voorwerp dat de boef in onze school gestolen had. Eerst snel in de politieauto stappen, dan met de zaklampen zoeken en als we uiteindelijk het voorwerp gevonden hadden kon Liene het voorzichtig in een zakje stoppen zonder vingerafdrukken te maken… Geniet maar mee van dit super leuke en vooral ook leerzame thema…2019 - 05 -06 Veilig in het verkeer en Moederdag (6)