Wist je dat...

we op donderdag 12 oktober om 20.00 uur een belangrijke infoavond organiseren. Die avond wordt ons KIVA-(antipestprogramma)-project toegelicht, vergezeld van een glaasje kava. Wij hopen op een massale komst van ouders! zie uitnodiging onderaan! Kunnen eind deze week de inschrijvingsbriefjes aan de juffen/meesters afgegeven worden?

Wie verdiende de All-In trofee van de maand?

De voorbije maand mochten de tafel van Gust, Matisch, Jasmine, Alexander, Stan, Stefan en de tafel van Wout, Jonas, Simon, Vince, Julius en Arthur de trofee van "all in -tafel" in ontvangst nemen. Hun tafels waren de meest gezellige, best opgeruimde van de maand september. Boven dien zorgden de oudsten heel goed de kleinsten aan deze tafels! Proficiat tafelgenootjes!

Bereikbaarheid van de Groenveldstraat

Enkele dagen geleden ontvingen wij een infobrief vanuit de stad over de asfalteringswerken in de Groenveldstraat. Onder ‘bereikbaarheid’ sloop echter een kleine fout. Zie onderaan de plannetjes waarop de fase aangeduid werden.
Tijdens de vier fases raak je op de onderstaande manier in de straat:

• Fase 1 (vanaf 9/10): Iedereen geraakt in de Groenveldstraat vanaf de Ijzerenmolenstraat (tot aan de straat van het kinderdagverblijf).

• Fase 2 (vanaf 16/10): enkel plaatselijk verkeer kan de straat in vanaf de Tervuursesteenweg, tot netvóór de straat van het kinderdagverblijf. Vanaf de Ijzerenmolenstraat raak je tot aan de school. De parking van de school is bereikbaar.

• Fase 3 (vanaf 19/10): plaatselijk verkeer kan in de straat vanaf de Tervuursesteenweg, tot aan het eerste kruispunt. Toegang tot de straat is ook mogelijk via de Ijzerenmolenstraat, je geraakt tot in de Hollestraat.

• Fase 4 (vanaf 30/10) de toegang vanaf Tervuursesteenweg is enkel mogelijk voor plaatselijk verkeer.De toegang via de Ijzerenmolenstraat is mogelijk tot vóór het kruispunt van de Hollestraat.

Op het einde van fase 4 (vrijdag 3 november, tijdens herfstvakantie) brengt de aannemer ook de toplaag asfalt aan tussen de Tervuursesteenweg en de Hollestraat. Dat deel van de Groenveldstraat is dan volledig versperd.

Kinderkuren

Kinderkuren zijn workshops waarbij leerlingen van L3,L4 en L5 iets maken i.v.m. techniek o.l.v. studenten van de wetenschap en techniekacademie (WTA).

Wanneer? donderdag 12/10- 26/10- 16/11- 30/11 en 14/12 telkens van 16 tot 17 uur.
Waar? gang voor de kapel
Hoeveel deelnemers toegelaten? 12
Kostprijs? € 2 /sessie
Hoe inschrijven? via seintje op het secretariaat of mail naar basisschool@donboscoheverlee.be
Wat? meester Bart legt dit uit in de klassen van L3,L4 en L5.

---

Weekplanning

Maandag 09/10

 Zwemles voor L6,L4 en L2

 16.00 uur
- Omnisport voor kleuters

Dinsdag 10/10

 

Juf Veerle(K2POE) en juf Ellen (K1VIS) zijn vandaag afwezig wegens nascholing en zullen vervangen worden door juf Elise (K2POE) en juf Trees (K1VIS).

15.45 tot 17.15 uur
- Generation code: les1 in het computerlokaal
 (ouders wachten hun kinderen beneden in de inkomhal op)
Betaling gebeurt door rechtstreekse storting op rekeningnr. van lesgever.

16.00 uur
- Kleuterdans!

 

Woensdag 11/10                              

We starten stipt om 09.20 uur!

Dag op wieltjes voor de LS

Medische controle voor wie vorig schooljaar niet aanwezig was tijdens het MST!

Donderdag 12/10

 

16.00 uur
Bouwen met soft-lego!

16.00 uur
- Eerste kinderkurenworkshop voor wie zich hiervoor inschreef!

20.00 uur
- KIVA-avond voor ALLE ouders waar ons KIVA-project wordt toegelicht!

Vrijdag 13/10 

 

Bibliobus op schoolbezoek!

 

---