Belangrijke brieven

De school zal je vaak voorzien van informatie, inschrijfstrookjes, e.d. Dit doen we vaak rechtstreeks via je kind, maar soms ook via de mail of de nieuwsbrief, of we geven algemene informatie mee tijdens een oudercontact.

De belangrijkste documenten hebben we verzameld op deze pagina om toch een overzicht te verschaffen voor de ouders. Vind je iets niet terug en heb je toch nood aan deze informatie, dan kan je altijd beroep doen op het secretariaat of de directrice. Zij staan steeds paraat om je te helpen met al je vragen.

Informatie elders op deze website

Het schoolreglement, de infobundel van de onderwijsregelgeving en de leefregels voor kinderen kan je vinden op Onze School – Schoolreglement en Leefregels

Informatie Schooljaar 2015 – 2016

(klik op de titel om het document te openen)
Info schooljaar 2015-2016

Bij de start van elk nieuw schooljaar kunnen er kleine aanpassingen zijn tegenover het vorige schooljaar. Ook is er allerhande praktische informatie betreffende informatiedagen, de eerste schooldag, warme maaltijden, naschoolse activiteiten, etc… Deze informatie kan je in dit document lezen.

Vakantiedagen en activiteiten schooljaar 2015-2016

De start van een nieuw schooljaar wordt voorafgegaan door een uitgebreide planning van vele verschillende elementen doorheen het hele schooljaar. Deze elementen kunnen vakantiedagen, pedagogische studiedagen en  facultatieve vrije dagen zijn. Maar ook activiteiten, openluchtklassen, openklasdagen en diverse andere zaken liggen reeds vast. In dit document kan u zien wat er dit schooljaar aan komt zodat u hier reeds rekening mee kan houden in uw kalender.

visietekst huiswerkbeleid (2015-02-13)
Tijdslijn aanmelden en inschrijven
Don Bosco als gids en tochtgenoot voor info-avond
Respectplan
brief ouders projectweek kleuters
brief ouders Rio
Letter parents projectweek Kindergarten
letter parents Rio
Schoolreis graad 1
Schoolreis graad 2
Schoolreis graad 3

 

Spaarplan openluchtklassen 2016-2017
savings plan outdoor classes 2016-2017