top of page
Zoeken

Schoolwerking in coronatijden

In deze voortdurend veranderende coronatijden proberen wij als school voor de kinderen een zo normaal mogelijke werking te behouden. Er verandert voor hen al zo veel, zij hebben al zo veel moeten inleveren.

Hier en daar proberen we door kleine ingrepen te doen, tegemoet te komen aan de verstrengde coronaregels, en tegelijkertijd de impact voor de kinderen zoveel mogelijk te beperken.

Zoals de kinderen wellicht verteld zullen hebben, bieden wij voor enkele klassen uit de lagere school de warme maaltijden nu aan in de klas. Zo kunnen we de jongere kinderen in de eetzaal meer gespreid laten eten binnen dezelfde klasbubbel. Het vergde wat kunst-en vliegwerk, maar het lukt...

Gezien de 2 parallelklassen niet meer samen een bus mogen nemen, hebben we beslist om enkel het tweede, derde en vierde leerjaar te laten gaan zwemmen, de A klassen afwisselend met de B-klassen. Op die manier proberen we de zwemachterstand zoveel mogelijk te beperken bij de jongere kinderen.

Verder zijn de leerkrachten uiteraard ook druk in de weer om online opvolging te geven aan kinderen in quarantaine, waar nodig.

Het zijn en blijven vreemde tijden, hopelijk geraken we hier snel weer door en breken er weldra weer betere tijden aan...


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page